Saltar al contenido principal

Kenwood FM stereo receiver Model Eleven III. This stereo is from the 1970s.

Preguntas 14 Ver todo

Why do I have no out put to my speakers?

Speakers are hooked up. Meters are working.

Contestado! Ver respuesta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 0
1 comentario

Thanks for the info. If can start repairs now. Much appreciated.

- de

Agregar un comentario

2 Respuestas

Solución Elegida

@bones1 , Randy, Speaker relay on the power amp assembly may be faulty or the Amp it self, faulty volume switch(disassemble and clean/replace). Below is a good link for you to check out about restoring the Kenwood Receiver with some instruction on checking speaker relay, etc. 2nd link is a trouble shooting forum for same issue as you are experiencing. Good luck.

I hope this helped you out, if so let me know by pressing the helpful button.

http://www.vintageaudioaddict.com/kenwoo...

http://audiokarma.org/forums/index.php?t...

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 2

1 comentario:

Thanks for the info.

- de

Agregar un comentario

@bones1 open it up and start by checking from the speaker end backwards. You'll need at least a multimeter to check the components on the power amplifier. Post some images of your boards with your question so that we can see what you see. Use this guide Agregar imágenes a una pregunta existente for that.

Once you have it apart, check the voltages on the amp board. Most of the voltages are posted on the diagram. Careful!! There are some pretty high voltages on that board. So unless you know how to check it, you do want to consider letting a professional check it out. Could be a hair raising experience.

Block Image

This is to augment the answer by @lpfaff1

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Randy Onstad estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 0

Ultimos 7 días: 1

Ultimos 30 días: 3

Todo El Tiempo: 681