Saltar al contenido principal

Repara tus cosas

Derecho a reparar

Tienda

Support for the third generation of Chrysler Town & Country spanning model years 1996-2000.

Preguntas 10 Ver todo

Why would my van starts but shuts down after a few seconds?

My 1997 Town & Country starts but shuts down after a few seconds. Also tachometer, speedometer and fuel gauge doesn't work. Please advise.

Contesta esta pregunta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 1
Agregar un comentario

3 Respuestas

Sounds like you've triggered the security system which I have done on my own 1999 T&C LXI. To reset first you have to be OUT of the seat. Next use remote fob to lock then unlock and do this a couple times to make sure you have fixed the ignition starting/running problem. It's easy to do this in several configurations, especially when dealing with battery, fuse, selenoid trouble shooting . If you unlock it manually and get in the seat you've triggered the alarm and must reset it so it will run.

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Answer above is correct. As for the dash problem, very common. Most likely a bad solder on the back of the instrument cluster, located at connector. These 2 problems you described usually go together. Re—solder then reset alarm as original poster says, more than likely will solve problem.

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Mine did the exact same thing and nobody had a clue i called several garages and it start at 100 dollar to look and guess what might be wrong, it sat in the driveway almost a month and it started everytime and died just as quick no mileage light so i thought im going to floor it everytime i started it and hoped i blew it up so i did it about 3 times and it revved up high that 4 time i heard a sputter still have it floored light started blinking and it started i revved that engine i was mad and over it. Well it has started everyday since. I am a lady with a temper all i no about a car, van is gas and air, im positive the gas line had a clog and reviving that engine so hard worked it out of the line gas ran freely instead of just enough to start it my lights worked properly. I have lost my faith in all mechanics, yes i am a girl but not a dumb girl. I knew it wasn't the fuel pump it started everytime there was gas getting to the engine, a few guy friends insisted it was out of gas and bought gas in a gas can. So when it did start i had a full tank. These few garages that my 70 yr old neighbor took me to knew i was single and had no one. I am very pretty but mouthy and told them to there face they were wrong its not the fuel pump. That was over a year ago and has started everytime. So keep starting it , raze that engine it will work the sluge or whatever it out,

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

rhyno53 estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 0

Ultimos 7 días: 0

Ultimos 30 días: 3

Todo El Tiempo: 224