Find solutions to your computer repair questions.

Preguntas 10327 Ver todo

Replaced Dead drive with SSD

hey guys!

about a month ago, i went to boot my PC. it was booting to a black screen, then after 10 minutes or so, it went to the recovery mode, in which i ran the CMD prompt, and found the registry hive had been completely wiped.

I installed windows, which ran for about a week, before it started booting to "Boot Mngr missing" After a drive pull, i found that the system drive was failing. after this point, running my windows disk allowed me to boot to install on a drive, however, i didnt want to format my slave drives.

so i ordered a new 250GB Samsung SSD to install.

i installed the device, and now i dont get any image on my PC. not even a bios screen.

What could have caused this, and how can i fix it?

Contestado! View the answer Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Calificación 1

Comentarios:

You may need to preform a static discharge as you may have created a static build up when you were working on the machine . To do this unplug the machine so it has no possible power source and hold the power button down for 60 seconds . Then plug in the PC and reboot . Try this and if this doesn't work we will move on to checking memory and apu

por

i have preformed the discharge. no change in function.

I also tried booting with no RAM, which should give me a message on screen. still no video output to see the message.

por

the questions been pushed too far back.

bump

por

Agregar un comentario
Kits de Mac RAM
Acelera tu Mac. Maximiza su memoria.
Kits de Mac RAM
Obtén más memoria para tu Mac.

1 Respuesta

Solución Elegida

Have you checked all your cables and video connections ? What motherboard is in the PC ? Try unplugging the ssd and booting to the bios . If this cant be done then there's another issue. Let use know what happens and well go from there.

Fue útil esta respuesta?

Calificación 2

Comentarios:

Yes

gigabyte Gaming 5

device acts as if booting, but monitor receives no output

por

You may need to preform a static discharge as you may have created a static build up when you were working on the machine . To do this unplug the machine so it has no possible power source and hold the power button down for 60 seconds . Then plug in the PC and reboot . Try this and if this doesn't work we will move on to checking memory and apu

por

66.6K...the number of the BEAST!

por

@refectio nasty I need to get past this

por

i have preformed the discharge. no change in function.

I also tried booting with no RAM, which should give me a message on screen. still no video output to see the message

por

Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Scott estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 Horas: 0

Últimos 7 Días: 0

Últimos 30 Días: 0

Todo El Tiempo: 45