Saltar al contenido principal

Lanzado el 25 de septiembre de 2015. Modelo A1688 / A1633 . La reparación de este dispositivo es similar a las generaciones anteriores, que requieren destornilladores y herramientas de palanca. Disponible como GSM o CDMA / 16 , 64 , o 128 GB / plata, oro, gris espacio, o la opcion de oro rosa.

Preguntas 2687 Ver todo

Wat is de kans dat het moederbord stuk is?

Zusje liet een maand of 4 geleden haar iPhone 6S vallen. Scherm serieus gebarsten…

Vorige week liet ze hem in de wc vallen. Haar eerste (domme) reactie was om de iPhone af te drogen, paar uurtjes te drogen en dan aan de lader te hangen.

Toestel doet niks. Haar vriend is bereid zijn oude iPhone 6S op te offeren om de hare te repareren. Ze wil hem graag (laten) repareren (ook al kocht ze een nieuwe) omdat het nog tjokvol foto’s staat die ze niet backupte op iCloud. Met andere woorden, ik kan alle onderdelen gebruiken van de gsm van haar vriend, behalve het moederbord. Het is mijn eerste smartphone-projectje daarom wat advies. Wat is de kans dat dit nog te repareren valt? Of is het moederbord waarschijnlijk stuk?

Alvast bedankt!

Contesta esta pregunta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

1 Respuesta

Hallo,

De kans acht ik vrij klein gezien het hier gaat om waterschade, In bijna alle gevallen na waterschade is het moederbord defect. Maar wie niet waagt die wint.

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

sebtje10 estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 0

Ultimos 7 días: 0

Ultimos 30 días: 1

Todo El Tiempo: 262