Saltar al contenido principal

The March 2015 update of Apple's 13" MacBook Air features fifth generation Intel Core i5 and i7 processors, resulting in slightly increased performance and battery life.

Preguntas 324 Ver todo

Nieuwe SSD wordt niet herkend

Ik heb een tijdje geleden een nieuwe SSD voor mijn MacBook Air gekocht. Ik heb deze handleiding (MacBook Air 13" Early 2015 SSD Upgrade to NVMe) gevolgd, en alles past netjes. 1 probleem: mijn MacBook herkend de SSD niet.

Normaal zou ik dit doen:

  1. Opstarten en CMD + R inhouden
  2. Schijfhulpprogramma selecteren
  3. SSD wissen

En bij 3 gaat het mis. Er is geen SSD te vinden, alleen de standaard MacOS recovery partitie.

Waar gaat dit mis? Ik heb een M.2 drive gekocht, en een koppelstukje. Ik heb meerdere stukjes geprobeerd, maar misschien heeft iemand nog een suggestie… Ik heb eigenlijk geen zin om een nieuwe SSD te kopen.

Contesta esta pregunta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Kits de Reparación de Android

Estás a un kit de tu nueva pantalla o batería.

Comprar Ahora

Kits de Reparación de Android

Estás a un kit de tu nueva pantalla o batería.

Comprar Ahora

1 Respuesta

Wat je kan proberen is het volgende: maak een opstartbare usb met el capitan of sierra, kun je doen met de originele ssd of een andere mac, wees er zeker van dat je usb stick opstartbaar is als je option(alt) ingedrukt houdt, en ga zo naar schijfhulp programma, als je ssd daar getoond word, partitioneer ze dan en kies zeker GUID partitietabel als optie. Als dit niet zou werken, probeer je een opstartbare stick te maken met rEFIt erop geinstalleerd (geeft meer opties dan de standaard apple bootmanager) en ga in refit dan naar partitioning tool en probeer zo je ssd te partitioneren. En probeer zeker je ssd eens in een andere computer te stoppen om te zien of die daarin herkent wordt, de kans is enorm klein maar het kan dat je een defecte ssd gekocht hebt. Succes!

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Rick Okkersen estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 1

Past 30 Days: 6

Todo El Tiempo: 18