Saltar al contenido principal

La actualización de marzo de 2015 del MacBook Air de 13" de Apple presenta procesadores Intel Core i5 e i7 de quinta generación, lo que resulta en un rendimiento ligeramente mayor y una mayor duración de la batería.

Preguntas 623 Ver todo

Nieuwe SSD wordt niet herkend

Ik heb een tijdje geleden een nieuwe SSD voor mijn MacBook Air gekocht. Ik heb deze handleiding (Actualización de SSD de MacBook Air de 13" de principios de 2015 a NVMe) gevolgd, en alles past netjes. 1 probleem: mijn MacBook herkend de SSD niet.

Normaal zou ik dit doen:

  1. Opstarten en CMD + R inhouden
  2. Schijfhulpprogramma selecteren
  3. SSD wissen

En bij 3 gaat het mis. Er is geen SSD te vinden, alleen de standaard MacOS recovery partitie.

Waar gaat dit mis? Ik heb een M.2 drive gekocht, en een koppelstukje. Ik heb meerdere stukjes geprobeerd, maar misschien heeft iemand nog een suggestie… Ik heb eigenlijk geen zin om een nieuwe SSD te kopen.

Contesta esta pregunta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

1 Respuesta

Wat je kan proberen is het volgende: maak een opstartbare usb met el capitan of sierra, kun je doen met de originele ssd of een andere mac, wees er zeker van dat je usb stick opstartbaar is als je option(alt) ingedrukt houdt, en ga zo naar schijfhulp programma, als je ssd daar getoond word, partitioneer ze dan en kies zeker GUID partitietabel als optie. Als dit niet zou werken, probeer je een opstartbare stick te maken met rEFIt erop geinstalleerd (geeft meer opties dan de standaard apple bootmanager) en ga in refit dan naar partitioning tool en probeer zo je ssd te partitioneren. En probeer zeker je ssd eens in een andere computer te stoppen om te zien of die daarin herkent wordt, de kans is enorm klein maar het kan dat je een defecte ssd gekocht hebt. Succes!

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Rick Okkersen estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 0

Ultimos 7 días: 0

Ultimos 30 días: 1

Todo El Tiempo: 846