Saltar al contenido principal

El iPhone 5s de Apple fue anunciado el 10 de Septiembre, 2013. La reparación de este dispositivo es similar a los modelos anteriores y requiere destornilladores y herramientas de palanca. Disponible como GSM o CDMA /16, 32, o 64 GB / Plata, Oro, y Gris Espacial.

Preguntas 3530 Ver todo

Kulaklığımın sesi neden yanlış yerden çıkıyor?

Aldığım her iPhone kulaklığının sesleri belirli bir süre sonra başka çıkışlarından geliyor fotoğrafta da belirttiğim yerlerden sesler geliyor ön taraftaki çıkıştan gelmiyor ne yapmalıyım?

Block Image

Block Image

Contestado! Ver respuesta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 1
Agregar un comentario

1 Respuesta

Solución Elegida

İlk olarak geçmiş olsun buna benzer aksesuar vaya ekipmanlarda garanti var ise yetkili servisiyle bağlantıya geçmenizi öneririm. ( GARANTİ VAR İSE KESİNLİKLE YETKİLİ SERVİSİ İLE BAĞLANTIYA GEÇİP GARANTİ HAKKIMIZDAN OLMUYORUZ ) Garanti yok ise kulaklığınızı başka cihazda deneyin başka cihazda sorun yok ise sizin büyük ihtimal telefonunuzun kulaklık girişinde sıkıntı vardır.Başka cihazda denediniz aynı ise sorun kulaklığınız kablolarıyla oynayın seste düzelme var ise kabloda kopuk olabilir.Birde kulaklık kısımlasrını kontrol edin yırtık ve benzeri bir hasar veya tıkanıklık varmı şuanda aklıma gelen bunlar buarada yazım hataları için özür dilerim çalışıp cevap vermeye çalıştım anlayışınız için tşk ederim

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 3
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Tuğra Gündüz estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 0

Ultimos 7 días: 0

Ultimos 30 días: 4

Todo El Tiempo: 681