Saltar al contenido principal

Wat is dit onderdeel en hoe haal ik het weg? (iPhone 5)

Saluto,

Terwijl ik bezig was met het vervangen (of het proberen te vervangen) van mijn iPhone 5 scherm, stuitte ik op een probleem; namelijk deze metalen plaat met een zwarte, niet plakkerige stof erbovenop. Deze plaat is van onderen vastgeschroefd aan de behuizing van de telefoon en ik kan hem (voorlopig dus) niet weghalen om bij de onderdelen van mijn telefoon te komen.

Heeft iemand enig idee hoe ik deze plaat kan verwijderen? Waarvoor dient deze plaat?

...

Ik ben bezig met een iPhone 5 (de oudste, dus niet 5s of iets dergelijks)

...

Ik heb geprobeerd de plaat eruit te halen, maar hij zit dus vastgeschroefd. Ik heb op YouTube gekeken, maar blijkbaar ben ik de enige met een plaat die niet aan het scherm zelf vast zit. Op Google heb ik alleen de term "Shield Plate" kunnen vinden.


Alvast dank.

Valete  


Afbeeldingen:

++https://gyazo.com/ba96c72f2405ca250112ea...

++https://gyazo.com/be7b5216a4057c97f757c1...

++https://gyazo.com/9eb98ac6f2620098442509...

Block Image

Block Image

Block Image

Contestado! Ver respuesta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

2 Respuestas

Solución Elegida

It serves to protect and spread the heat of the screen evenly. This way you avoid color changes or performance problems when something is heated inside. As a partner Ronaldo says, if you remove the bottom two screws, should be able to remove the plaque and put on the new screen. Remember not to pry against the motherboard or battery, especially with metal objects.

luck!

Edit:

Het dient om de hitte van het scherm gelijkmatig te beschermen en te verspreiden. Op deze manier vermijd je kleurveranderingen of prestatieproblemen wanneer iets binnenin wordt verwarmd. Zoals een partner Ronaldo zegt, als je de onderste twee schroeven verwijdert, moet je de plaque kunnen verwijderen en op het nieuwe scherm kunnen zetten. Vergeet niet om tegen het moederbord of de batterij te wrikken, vooral niet met metalen voorwerpen.

geluk!

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 1

1 comentario:

It worked.

Thank you for your useful reply!

- de

Agregar un comentario
Respuesta Más Útil

Ja hoor er is wat verkeerd gegaan met get loshalen van het scherm. De plaat (frame) hoort normaal vast te zitten aan het scherm.

De twee schroeven aan de onderkant zijn er uit toch? Indien ja dan zou je voorzichtig de plaat kunnen los maken. Het makkelijkste is de zijkanten voorzichtig los te wrikken.

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 1

1 comentario:

Gelukt.

Bedankt voor het nuttige antwoord!

- de

Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Seneca Maior estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 0

Ultimos 7 días: 0

Ultimos 30 días: 1

Todo El Tiempo: 98