Saltar al contenido principal

Lanzado el 22 de septiembre de 2017. Modelo A1864, A1897. Disponible como GSM o CDMA / 64 o 256 GB / oro, plata y gris espacio.

Preguntas 677 Ver todo

iPhone 8 Plus Ekran Değişimi

iPhone 8 Plus ekran değişimi yaptırmak istiyorum. Komple tek parça haline değişsin istiyorum ekranım olması gerektiği gibi. Kesinlikle sadece ön cam değişimi yapılsın istemiyorum daha önce yaşadığım tecrübelerden.

Ekran değişimi fiyatını, nasıl yapıldığı, ne kadar sürede teslim alacağımı cihazımı ve diğer tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olabilir miyim. Rize'de yaşıyorum ve servisinize gelemem. Kargo ile ilgili bilgiler yazılmış nasıl faydalanabilirim.

@gsmiletisim

Contestado! Ver respuesta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

1 Respuesta

Solución Elegida

Olcay Bey merhaba;

Teknik servisimizde telefon sağlığınız için kesinlikle ön cam değişimi yapılmaz. Komple ekran değişimi yapılmaktadır. iPhone 8 Plus ekran değişimi fiyatı şu anda kampanyalı bir şekilde 250 TL'dir. Teknik servisimize geldiğiniz taktirde ortalama 30 dakika içerisinde ekran değişimi yapılmasını sağlayabilirsiniz. Rize'den ise 2 taraflı ücretsiz kargo gönderim hizmetimizden faydalanarak 3 (üç) iş günü içerisinde ekran değişimi yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Türkiye'de ilk defa GSM İletişim tarafından yapılan iPhone 8 Plus ekran değişimi videomuzu da hemen aşağıda bulunan videomuz aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda GSM İletişim resmi Youtube kanalımızı ziyaret ederek diğer ekran ve parça değişimi videolarını da inceleyebilirsiniz.

Selamlar.

GSM İletişim

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 1

2 comentarios:

GSM İletişim ekranım sizde değişti zaten çok teşekkür ederim. Oldukça memnun kaldığımı belirtmek isterim hatta İstanbul Kadıköy'deki kuzenimi bile sizlere yönlendirdim LG G5 ekran değişimi için. İyi çalışmalar diliyorum. İyi ki sizin gibi kurumsal teknik servisler mevcut.

- de

Olcay Bey merhaba;

iPhone 8 Plus ve LG G5 ekran değişiminde teknik servisimizi tercih ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz.

Selamlar.

- de

Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Olcay Çakın estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 1

Ultimos 7 días: 1

Ultimos 30 días: 1

Todo El Tiempo: 667