Saltar al contenido principal

Lanzado el 25 de septiembre de 2015. Modelo A1688 / A1633 . La reparación de este dispositivo es similar a las generaciones anteriores, que requieren destornilladores y herramientas de palanca. Disponible como GSM o CDMA / 16 , 64 , o 128 GB / plata, oro, gris espacio, o la opcion de oro rosa.

Preguntas 2687 Ver todo

iPhone 6s Ekran Değişimi

iPhone 6s ekran değişimi yaptırmak istiyorum. Beşiktaş'ta ikamet ediyorum ve tek boş günüm Cumartesi. Servisiniz cumartesi günleri açık mı @gsmiletisim . İkinci sorum cumartesi gelirsem eğer telefonu almam pazartesiyi bulmaz dimi. Pazar günü çalışıyorum ve telefonum bana lazım. Garantili işlem yapılacağı yazmış. Hala devem ediyor mu. İçerisinde bulunan uygulamalar ve rehber silinir. Bakın bu konu benim çok önemli çünkü hem rehber hem de uygulamalar işimle çok yakından alakalı. Vermiş olduğunuz cevaplara servisinize gelmeyi düşünüyorum.

Contestado! Ver respuesta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 0
Agregar un comentario

1 Respuesta

Solución Elegida

Emrah Bey merhaba;

Kayıtlarımıza baktığımızda sorununuzun GSM İletişim APPLE teknisyenleri tarafından çözüme kavuşturulduğunu görmekteyiz. Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Selamlar.

GSM İletişim

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 1

1 comentario:

Merhaba;

iPhone 6s'den sonra birde lg g4 ekran değişimi yapıldı firmanızda. Her iki hizmetinizden de oldukça memnun olduğumuzu ve firmanızı bir çok yakınımıza da tavsiye ettiğimizi belirtelim.

Emrah

- de

Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Emrah Kartal estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 1

Ultimos 7 días: 3

Ultimos 30 días: 4

Todo El Tiempo: 244