Saltar al contenido principal

The Discovery Series I was introduced into the United Kingdom in October 1989.

Preguntas 2 Ver todo

97 disco Barely running After warming up

My 97 Land Rover discovery starts acting up once it warms up....such as, misfiring, backfiring, no power, can't go over 40mph down hill, barely goes 10mph up hill. After 40mph, when I push on gas pedal it does absolutely nothing. The same effect you'd have if You just weren't pushing it at all. Once it drops below 40mph the gas pedal registers again...... Any suggestions?

Contesta esta pregunta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Calificación 0

Comentarios:

If you can get it scanned, do that first. See what codes are coming up. Also vacuum leaks will cause all kinds of problems. Check all your vacuum lines for splits, breaks or brittleness.

por

We put a scanner on it and it comes up with codes for o2 sensors, camshaft position sensor, random misfire, and then some others that say check service manual. About 10 codes altogether.

por

We did however find a vacuum leak but didn't help after fixing it. And thank you for your comment I'll take any advice I can get

por

@adeterding any chance you can post the codes on here?

por

Camshaft position sensor is an important one. Will cause what you describe. Could also be the reason for setting the random misfire codes. However as OT03 mentioned, would you mind posting all your codes so we can better help you diagnose your issues.

por

Agregar un comentario

1 Respuesta

Sounds like one or both of your catalytic converters are plugged. Simple test, remove exhaust at the header, put on your ear plugs and fire it up. Once it's warm, if it's not doing it, it's definitely your cats.

Good luck!

Fue útil esta respuesta?

Calificación 0
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Amber Deterding estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 Horas: 0

Últimos 7 Días: 0

Últimos 30 Días: 2

Todo El Tiempo: 51