Saltar al contenido principal

La aspiradora NaviBot SR8855 es una aspiradora autónoma de Samsung.

Preguntas 14 Ver todo

circuit diagram or schematic for accu loading

The Bot Device cannot load his accu.

It does not recognized the contacts of the docking station. It still search and find the docking station well, but search endless the loading contacts.

I'm still good in electronics but do not have any schematics and don't kow any about the firmware/programms of a lot of microcontroller build in.

Contestado! View the answer Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Calificación 3

Comentarios:

Have you checked your charging pins to make sure that you have power on those?

por

Agregar un comentario

Skip the upgrade.

Descuento de $10 en tu factura de $50 con
SKIPANDSAVE10

Save Now

Skip the upgrade.

Take $10 off $50 with
SKIPANDSAVE10

Save Now

5 Respuestas

Solución Elegida

Chech the power switch at the bottom of the vacuum cleaner. It can cause no charge issue, and other strange behaviours. I had to repair that 2of 2 devices.

Fue útil esta respuesta?

Calificación 3

Comentarios:

Very good help. Changing the powerswitch solved the problem ! Thanks

por

Hi, I'm new here. How do I post a question?

My Navibot is apparently dead. Charger green led is on but no sign of life on the cleaner, the display won't turn on. Could it be the powerswitch again?

por

Antonello, use this link https://www.ifixit.com/Answers/Advice to ask a question. give as much information as possible about your device and what it does or does not do. Also let us know what you tried to fix it.

por

As I remember the power switch can cause such issue too. Give it a try.

Note: this is a simple 2 pole on-off switch. You can temporarily remove the switch and connect the appropriate pairs of wires.

Note2: You can repair the switch itself. Dismount it into pieces, clean it, use cleaner contact liqid (like wd-40, but any other you have should be ok) , and mount it.

por

Thanks for help. It helped me

por

Mostrar 1 comentario más

Agregar un comentario

tomtom, check the charger first.

Block Image

Fue útil esta respuesta?

Calificación 2

Comentarios:

oldturkey03, I have torn apart my charger and am seeing voltage at the fuse. However, no voltage at the charging pins. What could be causing this?

por

You'd have to check the components after the fuse. Check the caps

por

Agregar un comentario

I've been struggling aswell. My navibot over a short period declined in battery capacity down to the level where it instantly died once leaving the charger unit. I even went and bought a new expensive battery, only to find out that the charger is charging to low current. I'm still struggling to find the reason. I replaced one of the voltage regulators hoping that would be the problem, but to no avail.

Fue útil esta respuesta?

Calificación 0
Agregar un comentario

Chech the power switch at the bottom of the vacuum cleaner.

Fue útil esta respuesta?

Calificación 0
Agregar un comentario

Look for burn traces on the mobo. Failure of the motor driver circuit has similar symptomes. I have qualified my mobo a dead, due to similar reason, which is giving me a chance for playing with arduino as replacement for mobo (as a forever project ; . ) :)

Fue útil esta respuesta?

Calificación 0
Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

tomtom estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 Horas: 0

Últimos 7 Días: 8

Últimos 30 Días: 35

Todo El Tiempo: 6,821