Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: jayeff ,

Título:

-No Title (You should edit this question)
+The control panel turns on but the scooter doesn`t run.

Texto:

I would like to ask for some help with my Hoover-1 electric scooter. It suddenly started to have a `jumping/bumping` movement of the front wheel (as if the brakes were always on). The control panel turns on but the scooter doesn`t run. Also, the scooter shuts down after I try to accelerate or brake during movement (no issues with control panel while immobile - brake lights respond appropriately). Any suggestions on how to fix the problem? Is it the motor or a short circuit? Or is the braking system malfunctioning and frond wheel is stuck not moving.

Dispositivo:

Hover-1 Folding E-Scooter

Estatus:

open

Aporte original por: ameena zafar ,

Título:

No Title (You should edit this question)

Texto:

I would like to ask for some help with my Hoover-1 electric scooter. It suddenly started to have a `jumping/bumping` movement of the front wheel (as if the brakes were always on). The control panel turns on but the scooter doesn`t run. Also, the scooter shuts down after I try to accelerate or brake during movement (no issues with control panel while immobile - brake lights respond appropriately). Any suggestions on how to fix the problem? Is it the motor or a short circuit? Or is the braking system malfunctioning and frond wheel is stuck not moving.

Dispositivo:

Hover-1 Folding E-Scooter

Estatus:

open