Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: tr121 ,

Título:

Bootloop when ATI Radeon 5770 installed

Texto:

Weird issue with one of my Mac Pros I have sitting around…
I recently trash picked an ATI Radeon 5770 1 GB video card for one of my early 2008 Mac Pros I had sitting idle. I installed it today, and when I tried to turn my Mac Pro on it just kept replaying the startup chime over and over again and produced no video. The card fan was spinning, and I made sure the card was seated in the PCI-e card properly & the booster cable was seated properly too. The unit does not do this with another known good graphics card.
-[br]
+
I really want to get this graphics card to work. Where would I even start? Or is it just not worth my time?
+
+[br]
+Here’s a video of the boot chime loop
+
+[video|1943]

Dispositivo:

Mac Pro First Generation

Estatus:

open

Aporte original por: tr121 ,

Título:

Bootloop when ATI Radeon 5770 installed

Texto:

Weird issue with one of my Mac Pros I have sitting around…

I recently trash picked an ATI Radeon 5770 1 GB video card for one of my early 2008 Mac Pros I had sitting idle. I installed it today, and when I tried to turn my Mac Pro on it just kept replaying the startup chime over and over again and produced no video. The card fan was spinning, and I made sure the card was seated in the PCI-e card properly & the booster cable was seated properly too. The unit does not do this with another known good graphics card.

[br]

I really want to get this graphics card to work. Where would I even start? Or is it just not worth my time?

Dispositivo:

Mac Pro First Generation

Estatus:

open