Saltar al contenido principal
Help

Versión actual por: Samantha Upperman ,

Texto:

I’mFor what it’s worth, I’m having the exact issue, and I’m on my second iFixit battery. The first one had this issue, so I tried unplugging and replugging in the battery connector and resetting SMC and PRAM all multiple times to no avail. I contacted customer service, and they were kind enough to send out another battery, but unfortunately, this one is having the same issue even with the troubleshooting described above. I can’t imagine a third will behave any differently. My Apple battery '''does not''' have the same issue, so I believe the problem has to be confined to these replacement batteries.
I’mFor what it’s worth, I’m having the exact issue, and I’m on my second iFixit battery. The first one had this issue, so I tried unplugging and replugging in the battery connector and resetting SMC and PRAM all multiple times to no avail. I contacted customer service, and they were kind enough to send out another battery, but unfortunately, this one is having the same issue even with the troubleshooting described above. I can’t imagine a third will behave any differently. My Apple battery '''does not''' have the same issue, so I believe the problem has to be confined to these replacement batteries.

Estado:

open

Original post by: Samantha Upperman ,

Texto:

I’m having the exact issue, and I’m on my second iFixit battery. The first one had this issue, so I tried unplugging and replugging in the battery connector and resetting SMC and PRAM all multiple times to no avail. I contacted customer service, and they were kind enough to send out another battery, but unfortunately, this one is having the same issue even with the troubleshooting described above. I can’t imagine a third will behave any differently. My Apple battery '''does not''' have the same issue, so I believe the problem has to be confined to these replacement batteries.

Estado:

open