Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: Lady Nightwinkle ,

Título:

Specifics of fixingFixing the right earphone - only works with 7.1 (Hyper X Cloud II)
Specifics of fixingFixing the right earphone - only works with 7.1 (Hyper X Cloud II)

Texto:

Hey everyone,

My right earphone stopped working. I have read the other threads but I still am not sure what to check for or how to fix it. Everything seems to be attached like the other images I’ve seen.[br]


I’m pretty sure the damage is on the left side, as before it stopped working entirely I could sometimes get it to work by bending the main feed wire.[br]


Could anyone provide me some specific guidance?

Thanks!

Here is a picture of the left.

[image|1659088]

'''Edit:''' It works if I use the USB dongle and turn on 7.1, which is very strange. But it won’t work plugged directly into my phone (no dongle, obviously).

Dispositivo:

Kingston HyperX Cloud II

Estatus:

open

Editado por: Lady Nightwinkle ,

Título:

Specifics of fixing the right earphone (Hyper X Cloud II)

Texto:

Hey everyone,
 
My right earphone stopped working. I have read the other threads but I still am not sure what to check for or how to fix it. Everything seems to be attached like the other images I’ve seen.[br]
'''Edit:''' It works if I use the USB dongle and turn on 7.1, which is very strange. But it won’t work plugged directly into my phone (no dongle, obviously).
'''Edit:''' It works if I use the USB dongle and turn on 7.1, which is very strange. But it won’t work plugged directly into my phone (no dongle, obviously).
 
I’m pretty sure the damage is on the left side, as before it stopped working entirely I could sometimes get it to work by bending the main feed wire.[br]
 
 
Could anyone provide me some specific guidance?
 
Thanks!
 
Here is a picture of the left.
 
[image|1659088]
 
'''Edit:''' It works if I use the USB dongle and turn on 7.1, which is very strange. But it won’t work plugged directly into my phone (no dongle, obviously).

Dispositivo:

Kingston HyperX Cloud II

Estatus:

open

Editado por: Lady Nightwinkle ,

Título:

Specifics of fixing the right earphone (Hyper X Cloud II)

Texto:

Hey everyone,
 
My right earphone stopped working. I have read the other threads but I still am not sure what to check for or how to fix it. Everything seems to be attached like the other images I’ve seen.[br]
'''Edit:''' It works if I use the USB dongle and turn on 7.1, which is very strange. But it won’t work plugged directly into my phone (no dongle, obviously).
 
I’m pretty sure the damage is on the left side, as before it stopped working entirely I could sometimes get it to work by bending the main feed wire.[br]
 
 
Could anyone provide me some specific guidance?
 
Thanks!
 
Here is a picture of the left.
 
[image|1659088]

Dispositivo:

Kingston HyperX Cloud II

Estatus:

open

Aporte original por: Lady Nightwinkle ,

Título:

Specifics of fixing the right earphone (Hyper X Cloud II)

Texto:

Hey everyone,

My right earphone stopped working. I have read the other threads but I still am not sure what to check for or how to fix it. Everything seems to be attached like the other images I’ve seen.[br]

I’m pretty sure the damage is on the left side, as before it stopped working entirely I could sometimes get it to work by bending the main feed wire.[br]

Could anyone provide me some specific guidance?

Thanks!

Here is a picture of the left.

[image|1659088]

Dispositivo:

Kingston HyperX Cloud II

Estatus:

open