Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: Isaac ,

Título:

AVR-1909 no audio output

Texto:

I was hoping someone might help me find a troubleshooting breadcrumb to follow.  I don’t want to have to take it entirely apart and test every capacitor, resistor, fuse, and transistor to sort the issue out.

I am looking over a Denon AVR-1909 receiver.  The unit will output video but no audio.

Steps I have tried:

Re-seating a headphone jack.  I see display note the insertion and removal of the headphones and  I can hear the relays clicking over as I insert and remove the jack.

No audio outputs to speakers or headphones for any input selection, including the AM/FM tuner.

Protection history is empty

Resetting the microprocessor did not change the symptoms.

I inspected the inside of the unit for any visible damage, bad solder, blown caps, etc and found none.

Thanks in advance!

Dispositivo:

Home Audio Receiver

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

+536165

Aporte original por: Isaac ,

Título:

AVR-1909 no audio output

Texto:

I was hoping someone might help me find a troubleshooting breadcrumb to follow.  I don’t want to have to take it entirely apart and test every capacitor, resistor, fuse, and transistor to sort the issue out.

I am looking over a Denon AVR-1909 receiver.  The unit will output video but no audio.

Steps I have tried:

Re-seating a headphone jack.  I see display note the insertion and removal of the headphones and  I can hear the relays clicking over as I insert and remove the jack.

No audio outputs to speakers or headphones for any input selection, including the AM/FM tuner.

Protection history is empty

Resetting the microprocessor did not change the symptoms.

I inspected the inside of the unit for any visible damage, bad solder, blown caps, etc and found none.

Thanks in advance!

Dispositivo:

Home Audio Receiver

Estatus:

open