Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: Jake L ,

Título:

Replaced lightning port, but no sound from headphones

Texto:

I replaced my lightning connector yesterday with new part; everything seems to work except for the headphone jack. The phone recognizes that there’s a headphone plugged in, and the controls work, but no sound comes out.

Even the mic works, so not sure if it’s a bad part or if there’s a bad connections somewhere; any help would be greatly appreciated!

Dispositivo:

iPhone 6s

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

+672796

Editado por: Jake L ,

Título:

Replaced lightning port, but no sound from headphones

Texto:

I replaced my lightning connector yesterday with new part; everything seems to work except for the headphone jack. The phone recognizes that there’s a headphone plugged in, and the controls work, but no sound comes out.
-Even the mic works, so not sure if it’s a bad part or if there’s a bad connections somewhere.
+Even the mic works, so not sure if it’s a bad part or if there’s a bad connections somewhere; any help would be greatly appreciated!

Dispositivo:

iPhone 6s

Estatus:

open

Aporte original por: Jake L ,

Título:

Replaced lightning port, but no sound from headphones

Texto:

I replaced my lightning connector yesterday with new part; everything seems to work except for the headphone jack. The phone recognizes that there’s a headphone plugged in, and the controls work, but no sound comes out.

Even the mic works, so not sure if it’s a bad part or if there’s a bad connections somewhere.

Dispositivo:

iPhone 6s

Estatus:

open