Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: Mark Rivera ,

Título:

White Screen of Death after booting up at Recovery Mode

Texto:

This is kinda weird, but I don't know if that was part of the system. After I boot up to Recovery Mode (both internet and USB) I usually ended up at WSoD.

History:

My 2TB WD HDD died due of bad blocks and got replaced by 1TB WD HDD. So when I am trying to work to boot on my USB and/or Internet Recovery Mode, I always get the white screen of death which is awkward. And when the last time I reboot back, I got my iMac fans blows very loud and fast at the top of the ventilation, this is the time I ran the Hardware Utility check. Everything seems fine. But back again on rebooting, I always ended up to White screen of death whenever I boot to recovery mode.

Update:

After successfully booted-up to High Sierra bootable disk, I noticed that my 1TB is not listed under Disk Utility. But when I test the HDD on my WD Elements (external) and plugged it to my Mac Mini to see if the 1TB is damaged, it runs fine there.

Please don't tell me that the cable of my HDD inside my iMac is the culprit?

Dispositivo:

iMac Intel 21.5" EMC 2428

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

499775

Editado por: Mark Rivera ,

Título:

White Screen of Death after booting up at Recovery Mode

Texto:

This is kinda weird, but I don't know if that was part of the system. After I boot up to Recovery Mode (both internet and USB) I usually ended up at WSoD.
 
History:
 
My 2TB WD HDD died due of bad blocks and got replaced by 1TB WD HDD. So when I am trying to work to boot on my USB and/or Internet Recovery Mode, I always get the white screen of death which is awkward. And when the last time I reboot back, I got my iMac fans blows very loud and fast at the top of the ventilation, this is the time I ran the Hardware Utility check. Everything seems fine. But back again on rebooting, I always ended up to White screen of death whenever I boot to recovery mode.
My 2TB WD HDD died due of bad blocks and got replaced by 1TB WD HDD. So when I am trying to work to boot on my USB and/or Internet Recovery Mode, I always get the white screen of death which is awkward. And when the last time I reboot back, I got my iMac fans blows very loud and fast at the top of the ventilation, this is the time I ran the Hardware Utility check. Everything seems fine. But back again on rebooting, I always ended up to White screen of death whenever I boot to recovery mode.
 
Update:
 
After successfully booted-up to High Sierra bootable disk, I noticed that my 1TB is not listed under Disk Utility. But when I test the HDD on my WD Elements (external) and plugged it to my Mac Mini to see if the 1TB is damaged, it runs fine there.
 
Please don't tell me that the cable of my HDD inside my iMac is the culprit?

Dispositivo:

iMac Intel 21.5" EMC 2428
iMac Intel 21.5" EMC 2428

Estatus:

open

Editado por: Mark Rivera ,

Título:

White Screen of Death after booting up at Recovery Mode

Texto:

This is kinda weird, but I don't know if that was part of the system. After I boot up to Recovery Mode (both internet and USB) I usually ended up at WSoD.
 
History:
 
My 2TB WD HDD died due of bad blocks and got replaced by 1TB WD HDD. So when I am trying to work to boot on my USB and/or Internet Recovery Mode, I always get the white screen of death which is awkward. And when the last time I reboot back, I got my iMac fans blows very loud and fast at the top of the ventilation, this is the time I ran the Hardware Utility check. Everything seems fine. But back again on rebooting, I always ended up to White screen of death whenever I boot to recovery mode.

Update:

After successfully booted-up to High Sierra bootable disk, I noticed that my 1TB is not listed under Disk Utility. But when I test the HDD on my WD Elements (external) and plugged it to my Mac Mini to see if the 1TB is damaged, it runs fine there.

Please don't tell me that the cable of my HDD inside my iMac is the culprit?
My 2TB WD HDD died due of bad blocks and got replaced by 1TB WD HDD. So when I am trying to work to boot on my USB and/or Internet Recovery Mode, I always get the white screen of death which is awkward. And when the last time I reboot back, I got my iMac fans blows very loud and fast at the top of the ventilation, this is the time I ran the Hardware Utility check. Everything seems fine. But back again on rebooting, I always ended up to White screen of death whenever I boot to recovery mode.

Update:

After successfully booted-up to High Sierra bootable disk, I noticed that my 1TB is not listed under Disk Utility. But when I test the HDD on my WD Elements (external) and plugged it to my Mac Mini to see if the 1TB is damaged, it runs fine there.

Please don't tell me that the cable of my HDD inside my iMac is the culprit?

Dispositivo:

iMac Intel 21.5"

Estatus:

open

Aporte original por: Mark Rivera ,

Título:

White Screen of Death after booting up at Recovery Mode

Texto:

This is kinda weird, but I don't know if that was part of the system. After I boot up to Recovery Mode (both internet and USB) I usually ended up at WSoD.

History:

My 2TB WD HDD died due of bad blocks and got replaced by 1TB WD HDD. So when I am trying to work to boot on my USB and/or Internet Recovery Mode, I always get the white screen of death which is awkward. And when the last time I reboot back, I got my iMac fans blows very loud and fast at the top of the ventilation, this is the time I ran the Hardware Utility check. Everything seems fine. But back again on rebooting, I always ended up to White screen of death whenever I boot to recovery mode.

Dispositivo:

iMac Intel 21.5"

Estatus:

open