Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: oldturkey03 (detalles del voto) ,

Título:

water spill - now fans spin but nothing else

Texto:

i'd love some help - i spilled a cup of coffee on my MBP a couple of days ago and it immediately went black and shut down.

i took it all apart, removed the logic board and cleaned everything with alcohol.

i waited a few days and put it back together and now when i hit the startup button there's no startup chime and nothing on the screen, but the fans run - they run fast (approx 3500-4000rpm).

the 'running' light at the front glows and the power button will shut it down.

any ideas?

i'm no pro, but this seems to point to a bad logic board. =((

cheers

b

Dispositivo:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2009

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

+40452

Editado por: originalmachead ,

Título:

water spill - now fans spin but nothing else

Texto:

i'd love some help - i spilled a cup of coffee on my MBP a couple of days ago and it immediately went black and shut down.

i took it all apart, removed the logic board and cleaned everything with alcohol.

i waited a few days and put it back together and now when i hit the startup button there's no startup chime and nothing on the screen, but the fans run - they run fast (approx 3500-4000rpm).

the 'running' light at the front glows and the power button will shut it down.

any ideas?

i'm no pro, but this seems to point to a bad logic board. =((

cheers

b

Dispositivo:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2009

Estatus:

open

Aporte original por: bennett von bennett ,

Título:

water spill - now fans spin but nothing else

Texto:

i'd love some help - i spilled a cup of coffee on my MBP a couple of days ago and it immediately went black and shut down.

i took it all apart, removed the logic board and cleaned everything with alcohol.

i waited a few days and put it back together and now when i hit the startup button there's no startup chime and nothing on the screen, but the fans run - they run fast (approx 3500-4000rpm).

the 'running' light at the front glows and the power button will shut it down.

any ideas?

i'm no pro, but this seems to point to a bad logic board. =((

cheers

b

Dispositivo:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2009

Estatus:

open