Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: ittyo1 ,

Título:

Replaced PSU twice still doesn't power on

Texto:

Hi!

AirPort Extreme Time Capsule A1470-2TB stopped functioning while it was on, all of a sudden, and without any warning.

No light, no noise of HDD spinning, or fan running.

I replaced the PSU (power supply), twice. None of the times Time Capsule worked again. Second PSU was fully tested according to vendor.

Could it be the logic board?

I don't seem to be able to track any logic board to buy for this product…

Dispositivo:

AirPort Time Capsule A1470

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

-373495

Editado por: ittyo1 ,

Título:

Replaced PSU twice still doesn't power on

Texto:

Hi!

AirPort Extreme Time Capsule A1470-2TB stopped functioning while it was on, all of a sudden, and without any warning.

No light, no noise of HDD spinning, or fan running.

I replaced the PSU (power supply), twice. None of the times Time Capsule worked again. Second PSU was fully tested according to vendor.

Could it be the logic board?

I don't seem to be able to track any logic board to buy for this product…

Dispositivo:

AirPort Time Capsule A1470

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

+373495

Editado por: ittyo1 ,

Título:

Replaced PSU twice still doesn't power on

Texto:

Hi!
-AirPort Extreme Time Capsule A1470-2TB
+AirPort Extreme Time Capsule A1470-2TB stopped functioning while it was on, all of a sudden, and without any warning.
-I replaced the PSU twice in my A1470, that stopped functioning while on, all of a sudden and without any warning.
+No light, no noise of HDD spinning, or fan running.
-I followed your tear down and repair guides.
-
-Thanx by the way. Nice job! Really easy to follow through!!
-
-Imagine my disappointment when the machine did not power up again. Not with the first, nor with the second unit replacement.
-
-Sure it could be both the PSUs were defective, even if the vendor assured the second was fully tested.
-
-What else could it be?
+I replaced the PSU (power supply), twice. None of the times Time Capsule worked again. Second PSU was fully tested according to vendor.
Could it be the logic board?
-No light, no sound, other than that sound one hears whenever an absorption is connected to main power, when I connect the power cord to the wall.
-
-It sounds like PSU is intact and working…
-
-How can I test the PSU or how can I go on otherwise?
-
I don't seem to be able to track any logic board to buy for this product…
-
-I read somewhere else in this forum Time Capsule HD cannot be read by my Mac, so there's no point in transferring it into a SATA enclosure.
-
-Do you confirm that?

Dispositivo:

AirPort Time Capsule A1470

Estatus:

open

Editado por: Dan ,

Título:

Replaced PSU twice still doesn't power on

Texto:

Hi!
+
+AirPort Extreme Time Capsule A1470-2TB
I replaced the PSU twice in my A1470, that stopped functioning while on, all of a sudden and without any warning.
I followed your tear down and repair guides.
Thanx by the way. Nice job! Really easy to follow through!!
Imagine my disappointment when the machine did not power up again. Not with the first, nor with the second unit replacement.
Sure it could be both the PSUs were defective, even if the vendor assured the second was fully tested.
What else could it be?
Could it be the logic board?
No light, no sound, other than that sound one hears whenever an absorption is connected to main power, when I connect the power cord to the wall.
It sounds like PSU is intact and working…
How can I test the PSU or how can I go on otherwise?
I don't seem to be able to track any logic board to buy for this product…
I read somewhere else in this forum Time Capsule HD cannot be read by my Mac, so there's no point in transferring it into a SATA enclosure.
Do you confirm that?

Dispositivo:

-AirPort Extreme Time Capsule A1470 2T
+AirPort Time Capsule A1470

Estatus:

open

Aporte original por: ittyo1 ,

Título:

Replaced PSU twice still doesn't power on

Texto:

Hi!

I replaced the PSU twice in my A1470, that stopped functioning while on, all of a sudden and without any warning.

I followed your tear down and repair guides.

Thanx by the way. Nice job! Really easy to follow through!!

Imagine my disappointment when the machine did not power up again. Not with the first, nor with the second unit replacement.

Sure it could be both the PSUs were defective, even if the vendor assured the second was fully tested.

What else could it be?

Could it be the logic board?

No light, no sound, other than that sound one hears whenever an absorption is connected to main power, when I connect the power cord to the wall.

It sounds like PSU is intact and working…

How can I test the PSU or how can I go on otherwise?

I don't seem to be able to track any logic board to buy for this product…

I read somewhere else in this forum Time Capsule HD cannot be read by my Mac, so there's no point in transferring it into a SATA enclosure.

Do you confirm that?

Dispositivo:

AirPort Extreme Time Capsule A1470 2T

Estatus:

open