Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: joel rakich ,

Texto:

I had a tech that always having this issue while I was using the same screens I would not. I believe it has to do with bending the flex cable and most importantly where your bending it. Don't left the flex cable bend where it connects to the screen. Before installing it fold the flex cable half way up back onto itself but don't crease it while the bottom of the flex is pressed flat against glass. When you take the old one off look at it and you can see where the bend should be. Try this and let us know. If you need a picture let me know.
I had a tech that always having this issue while I was using the same screens I would not. I believe it has to do with bending the flex cable and most importantly where your bending it. Don't left the flex cable bend where it connects to the screen. Before installing it fold the flex cable half way up back onto itself but don't crease it while the bottom of the flex is pressed flat against glass. When you take the old one off look at it and you can see where the bend should be. Try this and let us know. If you need a picture let me know.

Estatus:

open

Aporte original por: joel rakich ,

Texto:

I had a tech that always having this issue while I was using the same screens I would not.  I believe it has to do with bending the flex cable and most importantly where your bending it.  Don't left the flex cable bend where it connects to the screen.  Before installing it fold the flex cable half way up back onto itself but don't crease it while the bottom of the flex is pressed flat against glass. When you take the old one off look at it and you can see where the bend should be.  Try this and let us know. If you need a picture let me know.

Estatus:

open