Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: oldturkey03 (detalles del voto) ,

Título:

Get an error message "r17" on my view finder

Texto:

Get an error message in my view finder  "r17" . The camera will not calculate the light and speed correctly and I get over exposed picture. In outdoor mode it works perfect. In "m" mode i should define the speed and aperture by myself and get wrong sign on the scale of the camera. .need help.

Dispositivo:

Nikon D5100

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

343238

Editado por: Kristen Gismondi ,

Título:

Get an error message "r17" on my view finder

Texto:

Get an error message in my view finder  "r17" . The camera will not calculate the light and speed correctly and I get over exposed picture. In outdoor mode it works perfect. In "m" mode i should define the speed and aperture by myself and get wrong sign on the scale of the camera. .need help.

Dispositivo:

Nikon D5100pD5100
Nikon D5100pD5100

Estatus:

open

Editado por: L Pfaff ,

Título:

Get an error massagemessage "r17" on my view finder
Get an error massagemessage "r17" on my view finder

Texto:

Get an error massagemessage in my view finder "r17" . ThaThe camera dowill not calculate the light and speed correctly and I get over exposed picture. In outdooutdoor mode its workit works perfect. In "m" mode i should define the speed and aperture by myself and get wrong sign on the scale of the camera. .need help.
Get an error massagemessage in my view finder "r17" . ThaThe camera dowill not calculate the light and speed correctly and I get over exposed picture. In outdooutdoor mode its workit works perfect. In "m" mode i should define the speed and aperture by myself and get wrong sign on the scale of the camera. .need help.

Dispositivo:

Nikon D5100p

Estatus:

open

Aporte original por: Revital Paran ,

Título:

Get an error massage "r17" on my view finder

Texto:

Get an error massage in my view finder  "r17" . Tha camera do not calculate the light and speed correctly and I get over exposed picture. In outdo mode its work perfect. In "m" mode i should define the speed and aperture by myself and get wrong sign on the scale of the camera. .need help.

Dispositivo:

Nikon D5100p

Estatus:

open