Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: oldturkey03 ,

Texto:

@nicky503 "P0500 speed sensor malfunction" is the most likely culprit. Replacing the speed sensor should get your speedometer working again. The output speed sensor on the trans runs the speedometer. costCost for that is around $35USD
[image|859032]
REMOVAL
(1) Disconnect electrical connector from sensor.
(2) Remove the sensor mounting bolt.
(3) Lift the sensor out of the transaxle extension housing. Ensure the O-ring was removed with the sensor.
INSTALLATION
The speed sensor gear meshes with a gear on the output shaft.
(1) With O-ring in place, install sensor.
(2) Install mounting bolt.
(3) Connect electrical connector to sensor.
@nicky503 "P0500 speed sensor malfunction" is the most likely culprit. Replacing the speed sensor should get your speedometer working again. The output speed sensor on the trans runs the speedometer. costCost for that is around $35USD
[image|859032]
REMOVAL
(1) Disconnect electrical connector from sensor.
(2) Remove the sensor mounting bolt.
(3) Lift the sensor out of the transaxle extension housing. Ensure the O-ring was removed with the sensor.
INSTALLATION
The speed sensor gear meshes with a gear on the output shaft.
(1) With O-ring in place, install sensor.
(2) Install mounting bolt.
(3) Connect electrical connector to sensor.

Estatus:

open

Aporte original por: oldturkey03 ,

Texto:

@nicky503 "P0500 speed sensor malfunction" is the most likely culprit. Replacing the speed sensor should get your speedometer working again. The output speed sensor on the trans runs the speedometer. cost for that is around $35USD

Estatus:

open