Saltar al contenido principal

Repara tus cosas

Derecho a reparar

Tienda

Ayuda

Versión actual por: oldturkey03 (detalles del voto) ,

Título:

Sound does not work

Texto:

I have the same problem as [http://www.ifixit.com/Answers/View/20165/Audio+does+not+work|this one]..The sound works intermittently..  I went to preferences/sound and it would not let me highlight anything in the output or input section and it displays "no output/input device found".   The sound was working fine.. then it does not.  I do not change anything, I am not that clever. Could it be the cord between the computer and the monitor?

Dispositivo:

Mac mini Model A1176

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

28519

Editado por: Taylor Arnicar ,

Título:

No Title (You should edit this question)Sound does not work
No Title (You should edit this question)Sound does not work

Texto:

I have the same problem.. Theproblem as [http://www.ifixit.com/Answers/View/20165/Audio+does+not+work|this one]..The sound works intermittently.. I went to preferences/sound and it would not let me highlight anything in the output or input section and it displays "no output/input device found". The sound was working fine.. then it does not. I do not change anything, I am not that clever. Could it be the cord between the computer and the monitor?
I have the same problem.. Theproblem as [http://www.ifixit.com/Answers/View/20165/Audio+does+not+work|this one]..The sound works intermittently.. I went to preferences/sound and it would not let me highlight anything in the output or input section and it displays "no output/input device found". The sound was working fine.. then it does not. I do not change anything, I am not that clever. Could it be the cord between the computer and the monitor?

Dispositivo:

No DeviceMac mini Model A1176
No DeviceMac mini Model A1176

Estatus:

open

Aporte original por: Dorothy Sholeen ,

Título:

No Title (You should edit this question)

Texto:

I have the same problem.. The sound works intermittently..  I went to preferences/sound and it would not let me highlight anything in the output or input section and it displays "no output/input device found".   The sound was working fine.. then it does not.  I do not change anything, I am not that clever. Could it be the cord between the computer and the monitor?

Dispositivo:

No Device

Estatus:

open