Saltar al contenido principal
Ayuda

Versión actual por: Walter Galan ,

Título:

How to fix ethernet plug recognition?

Texto:

Hello,

When I plug an ethernet wire (plugged to a switch with a printer, wifi access point, etc) the network is not recognized. On the Network configuration, the Ethernet dot is still red. And on the switch, the lignt in front of the Quad Core iMac line is off... I used several wires, the several ports of the switch, but nothing...

Under Mac OS X 10.6.4 I see the en0 device, under Windows 7, I see the Broadcom card (but still unconnected) and everything seems alright... Except that when I plug it does nothing...

Any idea ?

Thanks in advance,

And sorry for my poor english.

Dispositivo:

-iMac Intel 27" EMC 2309 and 2374 and 2390
+iMac Intel 27" EMC 2309 and 2374

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

23937

Editado por: Walter Galan ,

Título:

How to fix ethernet plug recognition?

Texto:

Hello,

When I plug an ethernet wire (plugged to a switch with a printer, wifi access point, etc) the network is not recognized. On the Network configuration, the Ethernet dot is still red. And on the switch, the lignt in front of the Quad Core iMac line is off... I used several wires, the several ports of the switch, but nothing...

Under Mac OS X 10.6.4 I see the en0 device, under Windows 7, I see the Broadcom card (but still unconnected) and everything seems alright... Except that when I plug it does nothing...

Any idea ?

Thanks in advance,

And sorry for my poor english.

Dispositivo:

-iMac Intel 27"
+iMac Intel 27" EMC 2309 and 2374 and 2390

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

23937

Editado por: Ben Eisenman ,

Título:

How to fix ethernet plug recognition?

Texto:

Hello,
-When I plug an ethernet wire (plugged to a switch with a printer, wifi access point, etc) the network is not recognized. On the Network configuration, the Ethernet dot is still red. And on the switch, the lignt in front of the iMac line is off... I used several wires, the several ports of the switch, but nothing...
+When I plug an ethernet wire (plugged to a switch with a printer, wifi access point, etc) the network is not recognized. On the Network configuration, the Ethernet dot is still red. And on the switch, the lignt in front of the Quad Core iMac line is off... I used several wires, the several ports of the switch, but nothing...
Under Mac OS X 10.6.4 I see the en0 device, under Windows 7, I see the Broadcom card (but still unconnected) and everything seems alright... Except that when I plug it does nothing...
Any idea ?
Thanks in advance,
And sorry for my poor english.

Dispositivo:

-iMac Intel 27" Quad-core
+iMac Intel 27"

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

+23937

Aporte original por: Matthias Lamoureux ,

Título:

How to fix ethernet plug recognition?

Texto:

Hello,

When I plug an ethernet wire (plugged to a switch with a printer, wifi access point, etc) the network is not recognized. On the Network configuration, the Ethernet dot is still red. And on the switch, the lignt in front of the iMac line is off... I used several wires, the several ports of the switch, but nothing...

Under Mac OS X 10.6.4 I see the en0 device, under Windows 7, I see the Broadcom card (but still unconnected) and everything seems alright... Except that when I plug it does nothing...

Any idea ?

Thanks in advance,

And sorry for my poor english.

Dispositivo:

iMac Intel 27" Quad-core

Estatus:

open