Saltar al contenido principal

Repara tus cosas

Derecho a reparar

Tienda

Ayuda

Versión actual por: oldturkey03 (detalles del voto) ,

Título:

3.5 HDD 5V Sensor

Texto:

iMac 21.5-inch Late 2013

New TechTools has a sensor test. My Hard drive comes back with zero volts and says the test failed. Any Ideas if this is truly a problem?

== Update ==

I am not having problems. Running TTP 8 off of my main drive. TTP support had no answer. Apple Support had no answer other than take the IMac in for testing. I was just wondering if anyone had an answer before I lugged the iMac in for testing. I do have Apple Care.

Dispositivo:

iMac Intel 21.5" EMC 2638

Estatus:

open

Respuesta Aceptada:

222820

Editado por: dannsh ,

Título:

3.5 HDD 5V Sensor

Texto:

iMac 21.5-inch Late 2013
 
New TechTools has a sensor test. My Hard drive comes back with zero volts and says the test failed. Any Ideas if this is truly a problem?
 
== Update ==
 
I am not having problems. Running TTP 8 off of my main drive. TTP support had no answer. Apple Support had no answer other than take the IMac in for testing. I was just wondering if anyone had an answer before I lugged the iMac in for testing. I do have Apple Care.

Dispositivo:

iMac Intel 21.5" EMC 2638

Estatus:

open

Editado por: Sam Goldheart ,

Título:

3.5 HDD 5V Sensor

Texto:

iMac 21.5-inch Late 2013
 
New TechTools has a sensor test. My Hard drive comes back with zero volts and says the test failed. Any Ideas if this is truly a problem?

Dispositivo:

iMac 21.5-inch Late 2013Intel 21.5" EMC 2638
iMac 21.5-inch Late 2013Intel 21.5" EMC 2638

Estatus:

open

Editado por: mayer ,

Título:

3.5 HDD 5V Sensor

Texto:

iMac 21.5-inch Late 2013
New TechTools has a sensor test. My Hard drive comes back with zero volts and says the test failed. Any Ideas if this is truly a problem?

Dispositivo:

iMac 21.5-inch Late 2013

Estatus:

open

Aporte original por: dannsh ,

Título:

3.5 HDD 5V Sensor

Texto:

New TechTools has a sensor test. My Hard drive comes back with zero volts and says the test failed. Any Ideas if this is truly a problem?

Dispositivo:

iMac 21.5-inch Late 2013

Estatus:

open