Saltar al contenido principal

Información y guías de reparación para el iPhone 6 que salió a la venta el 19 de septiembre de 2014. Números de modelo: A1549, A1586 y A1589

Preguntas 4994 Ver todo

"No Service" na vervangen scherm iPhone 6

Hallo iedereen

Ik heb een probleem met een iPhone waarvan onlangs het scherm vervangen is.

Een paar maanden geleden is mijn witte iPhone 6 gevallen, mijn scherm was gebarsten en ik kreeg de melding "No Service" of "Searching" naar de carrier.

Na het plaatsen van een nieuw scherm en het resetten van de netwerkinstellingen had ik terug bereik en kon ik mijn iPhone gebruiken zoals normaal. Na een 2tal dagen kreeg ik opnieuw de "No Service" of "Searching" terwijl er niets met de telefoon gebeurd was. Na wat onderzoeken ontdekte ik dat als het scherm los was van de iPhone (wel nog aangesloten was met de kabels) dat ik wel terug verbinding had met de carrier. Ik besloot om de iPhone volledig los te koppelen van zijn batterij en toen werkte alles weer (even). Nu sta ik terug bij af met hetzelfde probleem, opnieuw "No Service". Ik merkte ook dat tijdens het opstarten van de iPhone met de oplader er ook "No Service" was.

Iemand een idee wat dit kan zijn? Een hardware probleem of eerder software?

Alvast bedankt.

Contesta esta pregunta Yo también tengo este problema

Es esta una buena pregunta?

Puntuación 1
Agregar un comentario

1 Respuesta

Respuesta Más Útil

Hey Jurgen,

Ik zou proberen om je telefoon open te doen en kijken of alle kabels wel goed zijn vastgebonden. Dit kan vaak een oorzaak van de probleem zijn. Als dit niet werkt zou het goed zijn als je even kijkt of er misschien geen kleine barstjes zijn in je antenne. Als dit wel het geval is dan kan je doen wat hier beneden word beschreven.

Antenne Kabel

Als je geen goede signaal krijg voor je Wi-Fi kan er iets mis zijn met je 'Antenne Flex Kabel' hierdoor word je vervoer van informatie naar de moederbord verstoort. Als je er een solutie voor nodig hebt kan je die vinden door hier te klikken.

Antenne

Als je merkt dat het eens soort van heen en weer signaal is kan het ook je Antenne zelf zijn. Om deze te repareren moet je een nieuwe antenne kopen. Klik hier om te zien hoe je het moet repareren.

Hulpvolle Links

1. Reemplazo de Cable Flex de la Antena del iPhone 6

2. Reemplazo de antena inalámbrica del iPhone 6

Veel Succes,

- Daniel

Imagen de iPhone 6 Antena inalámbrica

Guía

Reemplazo de antena inalámbrica del iPhone 6

Dificultad:

Moderado

30 minutes

Imagen de iPhone 6 Cable Flex de la Antena

Guía

Reemplazo de Cable Flex de la Antena del iPhone 6

Dificultad:

Moderado

1 - 2 hours

Fue útil esta respuesta?

Puntuación 1

2 comentarios:

Nice, ik denk dat dat inderdaad het probleem is. Als dat niet wertk dan denk ik dat er een proffesional naar moet kijken!

- de

Dankjewel Bernardo!

- de

Agregar un comentario

Añadir tu respuesta

Jurgen Douterlungne estará eternamente agradecido.
Ver Estadísticas:

Ultimas 24 horas: 0

Ultimos 7 días: 0

Ultimos 30 días: 1

Todo El Tiempo: 241